Terug naar alle blogs

Pechonderwegservice.nl – Klantenvertellen: 9.5

29 april 2022
Pech is nooit leuk en komt altijd ongelegen. Een goede mobiliteitsservice is dan wel zo prettig. Klanten waarderen onze mobiliteitsservice en dienstverlening met een 9.5 gemiddeld. Bron: https://www.klantenvertellen.nl/reviews/1039652/pechonderwegservice_nl Wilt u als (onafhankelijk) autobedrijf, BOVAG autobedrijf of garageformule lid een complete en voordelige mobiliteitsservice aan uw klanten aanbieden? Neem dan vrijblijvend contact(…)
Lees meer

Een defecte niet reparabele auto wilt u toch in uw eigen werkplaats repareren? Pechonderwegservice.nl!

26 april 2022
Een defecte auto wilt u toch in uw eigen werkplaats repareren?  Bij niet reparabele pech is transport vaak noodzaak. Zorg ervoor dat u een mobiliteitsservice heeft die de defecte, niet reparabele auto (direct) doorbrengt naar uw eigen werkplaats. De wettelijke garantie op occasions schuift op van 6 naar 12 maanden.(…)
Lees meer

Ruim € 170,- betalen voor 1 jaar Europa ANWB pechhulpservice? Niet bij Pechonderwegservice.nl!

14 april 2022
Wanneer er geen onderhoud of controle op onderhoud is zoals bij de ANWB betaalt iedereen hier hetzelfde ongeacht of de auto nu wel of niet goed onderhouden is. Dat zie je dan ook direct terug in de kosten die ANWB berekent: Ruim € 170,- per jaar voor 1 jaar Europa(…)
Lees meer

Prijsvergelijk Pechonderwegservice.nl – Bosch Carservice – Pechhulp

6 januari 2022
In tegenstelling tot de pechhulp van Bosch Carservice Pechhulp kent Pechonderwegservice.nl geen leeftijdsdifferentiatie  voor registratie van pechhulp voor auto’s. Waar de prijzen van Bosch Carservice Pechhulp o.a. afhankelijk zijn van de leeftijd van de auto (zie schema hieronder, bron internet https://www.boschcarservice.com/nl/nl/pechhulp/) heeft de leeftijd van een auto bij Pechonderwegservice.nl geen(…)
Lees meer

Als autobedrijf (eigen) klanten met pech helpen tegen een vergoeding: Pechonderwegservice.nl

5 januari 2022
Wat is er voor een klant van een autobedrijf nu fijner dan met pech een bekend gezicht te zien die hulp ter plaatse komt bieden? Pechonderwegservice.nl werkt goed samen met aangesloten autobedrijven. Staat een klant met pech dan kijken wij eerst of het eigen autobedrijf binnen een straal van maximaal(…)
Lees meer

Waarom zou ik als autobedrijf pechhulp van Pechonderwegservice.nl aan mijn klanten aanbieden?

5 januari 2022
Ik hoor het nog wel eens bij garagebedrijven. Pechhulp? Ach, de meeste van mijn klanten hebben al ANWB. Ze bieden als garage dus niets op dit vlak aan. Een gemiste kans! Met een ANWB lidmaatschap heeft een garagebedrijf geen invloed op de routing van een defecte auto. De defecte auto(…)
Lees meer

Servicecard.nl – Vanaf het voorjaar van 2022 bieden wij deze service aan

5 augustus 2021
Servicecard.nl zal in het voorjaar van 2022 starten. Deze nieuwe dienst zal via veel van onze autobedrijven verkrijgbaar zijn. Bent u als autobedrijf benieuwd naar Servicecard.nl? Neem dan nu alvast contact met ons op zodat wij u er alles over kunnen vertellen. https://www.servicecard.nl
Lees meer

Waarom is de ANWB duur?

14 december 2020
Bij de ANWB kan iedereen mobiliteitsservice (pechhulp) voor de auto verkrijgen, ongeacht de onderhoud staat van de auto. Enkel een geldige APK is voldoende. De kans op pech is met een slecht onderhouden auto natuurlijk behoorlijk groot, dit is ook de reden dat de ANWB maar liefst tot 7 keer(…)
Lees meer

Succesvolle samenwerking Pechondewegservice.nl met Car-Systems B.V.

9 december 2020
In het afgelopen jaar hebben veel van onze aangesloten autobedrijven inmiddels de voordelen ervaren van de koppeling tussen Pechonderwegservice.nl en Car-Systems B.V. Het koppelen van klant, auto én mobiliteitsservice werkt snel en voorkomt dubbele invoer van data. Maakt u als autobedrijf gebruik van Car-Systems garagesoftware en wilt u ook graag(…)
Lees meer

Garantie op een occasion – Terugbrengservice naar uw eigen autobedrijf – Pechonderwegservice.nl

9 december 2020
Garantie of BOVAG garantie is voor velen een goede zekerheid bij de aankoop van een occasion. Sinds de introductie van internet worden occasions vaker buiten de eigen regio verkocht. Wat te doen met een garantie geval en uw klant woont aan de andere kant van Nederland? Haalt u de auto(…)
Lees meer
X
Wij zijn partner van Villa Joep
Kooijman Automotive