Garantie op een occasion – Terugbrengservice naar uw eigen autobedrijf – Pechonderwegservice.nl

9 december 2020

Garantie of BOVAG garantie is voor velen een goede zekerheid bij de aankoop van een occasion. Sinds de introductie van internet worden occasions vaker buiten de eigen regio verkocht. Wat te doen met een garantie geval en uw klant woont aan de andere kant van Nederland? Haalt u de auto zelf op met als gevolg tijdverlies en kosten of vertrouwd u op uw collega die voor u de reparatie elders uitvoert?

Pechonderwegservice.nl biedt als enigste aanbieder een geweldige service voor het autobedrijf als aanvulling op (BOVAG) garantie. Voor slechts € 34,95 per 1/2 jaar heeft u als deelnemend autobedrijf de mogelijkheid om een occasion (*) te voorzien van 6 maanden 24/7 Europa mobiliteitsservice mét terugbrengservice bij pech en niet reparabel naar het eigen autobedrijf.

Krijgt u geen notificatie van Pechonderwegservice.nl dat uw klant een keer gestrand is met een lege accu of een lekke band dan weet u nagenoeg zeker dat de auto probleemloos bevalt. In het geval dat u wel een notificatie van Pechonderwegservice.nl ontvangt dat uw klant geholpen is bij pech, kunt u hier goed op inspelen door even contact met uw klant te leggen. Waardering voor het tonen van interesse is uw deel. Uw klant is goed geholpen bij onverhoopte pech en u heeft een positief contact moment. Staat de klant met grotere problemen stil dan bied de mobiliteitsservice het voordeel dat terugbrengservice naar uw eigen autobedrijf inclusief is. Zo heeft u de zekerheid dat u werkplaatskosten, werkplaatsomzet en mogelijke garantiekosten in eigen beheer houd. U staat niet voor verrassingen en voorkomt kosten van ophalen. Ook hoeft u niet te twijfelen aan de noodzaak van reparatie of vervanging elders. Dit kunt u nu tenslotte zelf uitvoeren.

Genoeg redenen om de mobiliteitsservice van 6 maanden aan te bieden bij de verkoop van een occasion. Uw klanten staan nooit in de kou en u én uw klanten hebben zekerheid van tevredenheid over de aankoop van de occasion. Wilt u als autobedrijf ook een goede én complete mobiliteitsservice bieden voor uw klanten? Neem dan contact met ons op via 085-7733750. Deelname is kosteloos.

(*) Alleen in combinatie met een afleveringsbeurt bij uw bedrijf is registratie van een verkochte occasion mogelijk.

X
Wij zijn partner van Villa Joep
Kooijman Automotive