Waarom is de ANWB duur?

14 december 2020

Bij de ANWB kan iedereen mobiliteitsservice (pechhulp) voor de auto verkrijgen, ongeacht de onderhoud staat van de auto. Enkel een geldige APK is voldoende. De kans op pech is met een slecht onderhouden auto natuurlijk behoorlijk groot, dit is ook de reden dat de ANWB maar liefst tot 7 keer (!) pechhulp per jaar verleend. Slecht onderhouden auto’s staan tenslotte vaker stil met pech.

Heeft u een goed onderhouden auto en bezoekt u jaarlijks netjes uw autobedrijf om zo uw auto in optimale conditie te houden? Dan is het zeer de moeite waard om te kiezen voor https://www.pechonderwegservice.nl

Daar kan niet iedereen mobiliteitsservice verkrijgen, alleen goed onderhouden auto’s mogen via aangesloten autobedrijven geregistreerd worden. De kans op pech is met een goed onderhouden auto vele malen kleiner en dit ziet u direct terug in de kostprijs. Betaal niet langer mee voor 7 keer pechhulp aan de oude auto van uw buurjongen die keer op keer met pech staat en geen reparatie verplichting heeft.

Voor slechts € 15,50 per jaar kunt u gewoon lid blijven van de ANWB. Zo behoud u uw status, uw voordeelpas voor de winkels én uw magazine. U zegt alleen de pechhulpservice op. U bespaart met gemak tientallen euro’s per jaar. Extra voordeel, Pechonderwegservice.nl brengt niet reparabele voertuigen welke met pech in Nederland staan door naar uw eigen autobedrijf. Zo staat uw auto bij uw eigen garage.

1 jaar Europa pechhulp voor uw auto, caravan en aanhanger kost u slechts € 49,95 per jaar in combinatie met auto onderhoud. De leeftijd van uw auto maakt niet uit, de pechhulp is kenteken gebonden. Ook bedrijfswagens tot 3500 kg geremd kunnen voor hetzelfde bedrag voorzien worden van onze service. Interessant voor ZZP’er en het midden en kleinbedrijf.

Kijk voor een deelnemend autobedrijf in uw directe omgeving even op onze website https://www.pechonderwegservice.nl/autobedrijf-zoeken/

X
Wij zijn partner van Villa Joep
Kooijman Automotive