Terug naar alle blogs

Pechonderwegservice.nl

22 februari 2024
Pechonderwegservice.nl voorziet in een zeer goede 24/7 mobiliteitsservice in Nederland én Europa. Bij pech met auto, caravan en/of aanhanger helpt Pechonderwegservice.nl. 24 uur per dag, 7 dagen in de week zijn wij 24/7 bereikbaar. Sinds 2015 bieden wij pechhulp. Dankzij de voorwaarde én combinatie met jaarlijks auto onderhoud is onze(…)
Lees meer

Pechhulp Europa voor slechts € 49,95 per jaar – Pechonderwegservice.nl

7 juli 2022
Bij https://www.pechonderwegservice.nl betaalt u voor 1 jaar 24/7 Europa mobiliteitsservice slechts € 49,95 per jaar i.c.m. uitgevoerd auto onderhoud. Jaarlijks uitgevoerd onderhoud aan uw auto verminderd de kans op pech aanzienlijk en dat ziet u direct terug in de prijs. Bij de ANWB is onderhoud losgekoppeld van registratie waardoor de(…)
Lees meer

Pechonderwegservice.nl beoordeelt met een 10!

26 april 2022
10 Goed geholpen! Auto accu was stuk en had hulp nodig met de motor starten zodat ik naar de garage kon rijden. Dit bleek nog vrij lastig, maar de meneer die kwam helpen bleef totdat het lukte. Een goede eerste ervaring met pechonderwegservice! Aanbevelen? Ja 23-4-2022 Isa , Leidschendam Bron: https://www.klantenvertellen.nl/reviews/1039652/pechonderwegservice_nl(…)
Lees meer

Een defecte niet reparabele auto wilt u toch in uw eigen werkplaats repareren? Pechonderwegservice.nl!

26 april 2022
Een defecte auto wilt u toch in uw eigen werkplaats repareren?  Bij niet reparabele pech is transport vaak noodzaak. Zorg ervoor dat u een mobiliteitsservice heeft die de defecte, niet reparabele auto (direct) doorbrengt naar uw eigen werkplaats. De wettelijke garantie op occasions schuift op van 6 naar 12 maanden.(…)
Lees meer

Pechonderwegservice.nl vele malen goedkoper dan uw ANWB lidmaatschap!

14 april 2022
Heeft u een goed onderhouden auto én bent u nu lid bij de ANWB? Bespaar dan eenvoudig en snel ruim € 100,- door te kiezen voor Pechonderwegservice.nl! De ANWB kijkt niet naar auto onderhoud als voorwaarde van lidmaatschap. Enkel een geldige APK is voldoende. Dit is echter een momentopname en(…)
Lees meer

Ruim € 170,- betalen voor 1 jaar Europa ANWB pechhulpservice? Niet bij Pechonderwegservice.nl!

14 april 2022
Wanneer er geen onderhoud of controle op onderhoud is zoals bij de ANWB betaalt iedereen hier hetzelfde ongeacht of de auto nu wel of niet goed onderhouden is. Dat zie je dan ook direct terug in de kosten die ANWB berekent: Ruim € 170,- per jaar voor 1 jaar Europa(…)
Lees meer

Als Vakgarage lid wilt u een defecte auto voor reparatie- of garantiewerkzaamheden toch repareren in uw eigen werkplaats?

14 april 2022
Vakgarage brengt een defecte niet reparabele auto NIET naar uw eigen autobedrijf retour maar naar een deelnemende Vakgarage in de buurt. Als eigen Vakgarage mist u hierbij de grotere reparaties / garantiewerkzaamheden van uw eigen klanten in uw eigen werkplaats….. Veel aanbieders van pechhulp proberen qua prijs concurrerend te zijn(…)
Lees meer

Sluit altijd een reisverzekering af bij vakantie in het buitenland

14 april 2022
Hulp bij onverhoopte pech in het buitenland is een zegen. Een goede mobiliteitsservice via uw autobedrijf kan veel ellende voorkomen. Pechonderwegservice.nl levert sinds 2015 een complete 24/7 mobiliteitsservice waarbij de registratie vooraf plaatsvindt op basis van uitgevoerd auto onderhoud. Het voordeel van onderhoud als basis van lidmaatschap is de veel(…)
Lees meer

Prijsvergelijk Pechonderwegservice.nl – Bosch Carservice – Pechhulp

6 januari 2022
In tegenstelling tot de pechhulp van Bosch Carservice Pechhulp kent Pechonderwegservice.nl geen leeftijdsdifferentiatie  voor registratie van pechhulp voor auto’s. Waar de prijzen van Bosch Carservice Pechhulp o.a. afhankelijk zijn van de leeftijd van de auto (zie schema hieronder, bron internet https://www.boschcarservice.com/nl/nl/pechhulp/) heeft de leeftijd van een auto bij Pechonderwegservice.nl geen(…)
Lees meer

Als autobedrijf (eigen) klanten met pech helpen tegen een vergoeding: Pechonderwegservice.nl

5 januari 2022
Wat is er voor een klant van een autobedrijf nu fijner dan met pech een bekend gezicht te zien die hulp ter plaatse komt bieden? Pechonderwegservice.nl werkt goed samen met aangesloten autobedrijven. Staat een klant met pech dan kijken wij eerst of het eigen autobedrijf binnen een straal van maximaal(…)
Lees meer
X
Wij zijn partner van Villa Joep
Kooijman Automotive