Als Vakgarage lid wilt u een defecte auto voor reparatie- of garantiewerkzaamheden toch repareren in uw eigen werkplaats?

14 april 2022

Vakgarage brengt een defecte niet reparabele auto NIET naar uw eigen autobedrijf retour maar naar een deelnemende Vakgarage in de buurt. Als eigen Vakgarage mist u hierbij de grotere reparaties / garantiewerkzaamheden van uw eigen klanten in uw eigen werkplaats…..

Veel aanbieders van pechhulp proberen qua prijs concurrerend te zijn of bieden een scherpe prijs waarbij belangrijke zaken zijn weggelaten. https://www.vakgarage.nl bijvoorbeeld vraagt € 39,95 per jaar voor 1 jaar Europa Mobiliteitsservice. Dit is echter zonder terugbrengservice van een niet reparabele auto (NL) naar het eigen autobedrijf. De defecte niet reparabele auto wordt doorgebracht naar de dichtstbijzijnde Vakgarage en daar dient de auto dan gerepareerd te worden. Niet praktisch, de klant moet later zijn auto weer ophalen, soms aan de andere kant van het land. Prioriteit voor snelle reparatie voor een onbekende klant t.o.v. een eigen klant is bij uw collega ook de vraag. Daarnaast mist u als Vakgarage lid het belangrijkste, namelijk de (grotere) reparatie van bijvoorbeeld olie lekkage, defecte koppeling, defecte versnellingsbak, defecte homokineet etc. Ook bij garantie is dit niet prettig. Is het onderdeel wel defect? Een kwestie van vertrouwen. Vertrouwen is goed maar controleren is beter. Zeker wanneer het uw eigen klant betreft. Met https://www.pechonderwegservice.nl heeft u de defecte niet reparabele auto wel in eigen werkplaats retour. Wij vragen voor 1 jaar Europa pechhulp € 49,95 per jaar maar dit is dan wel inclusief terugbrengservice van de defecte niet reparabel auto |(NL) naar uw eigen autobedrijf. U hoeft geen reclame te maken voor Pechonderwegservice.nl. U heeft geen deelnamekosten of entree fee, alleen uw telefoonnummer voor de alarmcentrale past u aan. Wij koppelen o.a. met Autoflex, Carsystems en Automaat/CSW. Een defecte auto welke niet reparabel is? Wel zo prettig om zelf uw werkplaatskosten én  garantiekosten te beheren. 

Meer weten? Bel vrijblijvend onze support afdeling: 085-7733750

 

 

X
Wij zijn partner van Villa Joep
Kooijman Automotive