Pechhulp Europa voor slechts € 49,95 per jaar – Pechonderwegservice.nl

7 juli 2022

Bij https://www.pechonderwegservice.nl betaalt u voor 1 jaar 24/7 Europa mobiliteitsservice slechts € 49,95 per jaar i.c.m. uitgevoerd auto onderhoud. Jaarlijks uitgevoerd onderhoud aan uw auto verminderd de kans op pech aanzienlijk en dat ziet u direct terug in de prijs. Bij de ANWB is onderhoud losgekoppeld van registratie waardoor de kans op pech groter is. Dat verklaart dan ook het grote prijsverschil tussen enerzijds Pechonderwegservice.nl en een abonnement pechhulp bij de ANWB.

U kunt eenvoudig overstappen van de ANWB naar Pechonderwegservice.nl. Voor € 15,50 behoud u alle voordelen van uw ANWB lidmaatschap, u zegt alleen uw pechhulp abonnement bij de ANWB op. Wanneer u langer dan 1 jaar lid bent van de ANWB kunt u met 1 maand opzegtermijn opzeggen, u krijgt dan restitutie van de resterende periode van het betreffende jaar.

Door uw ANWB pechhulp module op te zeggen bespaart u met gemak meer dan € 100,- per jaar. Dit maakt het onderhoud van uw auto weer een stuk goedkoper. Voor aangesloten autobedrijven waar u de mobiliteitsservice van Pechonderwegservice.nl kunt verkrijgen kunt u op deze link klikken: https://www.pechonderwegservice.nl/autobedrijf-zoeken/

Voor € 49,95 per jaar voorzien wij ook uw caravan/aanhanger van hulp bij pech, heeft u woonplaatsservice en is de pechhulp kenteken gebonden. De leeftijd van uw auto is niet van invloed op de prijs van de mobiliteitsservice. Onderhoud maakt het verschil t.o.v. een ANWB lidmaatschap.

X
Wij zijn partner van Villa Joep
Kooijman Automotive