Pech onderweg service

Kooijman Automotive biedt autobedrijven sinds juni 2015 de mogelijkheid om kosteloos deel te nemen aan Pechonderwegservice.nl. U betaalt alleen voor registraties. De alarmcentrale van Pechonderwegservice.nl is 24/7 bereikbaar.

Wij zorgen er dagelijks voor dat uw klanten tevreden zijn én tevreden blijven. Wij monitoren klanttevredenheid. Het gemiddelde klanttevredenheidscijfer, sinds de start op 1 juni 2015, is een 9.1!

Voordelen van deelname voor uw bedrijf

Onze klanten aan het woord

Kooijman Automotive werkt inmiddels voor ruim 400 autobedrijven in Nederland. Veel aangesloten autobedrijven bieden de mobiliteitsservice van Pechonderwegservice.nl aan. Autobedrijf Temminghoff in Haaksbergen voorziet zijn klanten in showroom én werkplaats ook van deze 24/7 klantenbinder.
Rino Temminghoff, directeur van Autobedrijf Temminghoff in Haaksbergen vertelt.

Als autobedrijf betaalt u alleen voor registraties. Het bezoeken van uw bedrijf en het installeren van onze portal is geheel kosteloos. Elke auto die geregistreerd wordt is direct voorzien van:

24/7 pechhulp in eigen woonplaats
24/7 pechhulp in Nederland
24/7 pechhulp in Europa
24/7 pechhulp voor caravan én aanhanger

Wijze van registratie mobiliteitsservice

Alleen deelnemende autobedrijven kunnen voertuigen registreren. Pechonderwegservice.nl biedt de mobiliteitsservice alleen B2B aan, consumenten kunnen alleen via deelnemende autobedrijven de mobiliteitsservice (registratie) verkrijgen.

Registratie is alleen mogelijk voor voertuigen die voorzien worden van onderhoud. Wanneer het onderhoud is uitgevoerd, is registratie vervolgens mogelijk. Ook occasions die verkocht worden kunnen, in combinatie met onderhoud, geregistreerd worden. Door onderhoud te koppelen aan mobiliteitsservice is de kans op pech vele malen kleiner. Dit ziet de consument direct terug in de pasprijs van slechts € 41,28 (*) per registratie.

(*) Exclusief btw / inclusief btw: € 49,95

24/7 Pechhulp op dealerniveau!

Wij bieden 24/7 pechhulp die 1:1 vergelijkbaar is met pechhulp die bij nieuwe auto’s wordt afgegeven. Onze service bevindt zich hiermee op dealerniveau!

De handelswijze én de pechopvolging is van A tot Z gelijk. Van binnenkomst op de alarmcentrale tot het aanbieden van vervangend vervoer, hotel-overnachting(en) en repatriëring van het defecte voertuig naar het eigen autobedrijf.

Pechhulp voor uw klanten, wij zorgen voor uw klanttevredenheid!

Ongetwijfeld gaan uw klanten na bezoek aan uw autobedrijf tevreden huiswaarts. Daarmee begint klanttevredenheid. Om ervoor te zorgen dat uw klanten gedurende de periode tussen het laatste bezoek en de volgende beurt ook tevreden blijven en terugkomen, is het aanbieden van een goede en complete mobiliteitsservice een uitstekende manier om dit te waarborgen.

Pechonderwegservice.nl zorgt ervoor dat uw klanten gedurende het jaar tevreden blijven. Als verlengstuk van uw bedrijf én uw service zorgen wij ervoor dat, bij onverhoopte pech, uw klanten snel en adequaat geholpen worden.  Dit doen wij 24 uur per dag en 7 dagen in de week.

Hoe kan Pech onderweg service zo goedkoop zijn?

Pechonderwegservice.nl voorziet in kentekengebonden pechhulp voor auto, caravan én aanhanger. In eigen woonplaats, Nederland én Europa. Ongeacht de leeftijd van de auto of de kilometerstand is elke voertuig te voorzien van onze service. Onderhoud, als basis van acceptatie, speelt hierin een zeer belangrijke rol.

Uitgevoerd onderhoud zorgt ervoor dat wij de mobiliteitsservice voordelig aan u én uw klant kunnen aanbieden zonder dat u daarvoor eerst lid hoeft te worden van een garageformule. De kans op pech na onderhoud is vele malen kleiner. Dit verklaart ook het enorme prijsverschil ten opzichte van bijvoorbeeld ANWB of Route Mobiel. Beiden hebben onderhoud niet als voorwaarde van acceptatie, wat resulteert in een hoger risico. Dit ziet men dan ook direct terug in de prijzen bij deze pechhulp verleners.