Terugbreng service van defecte auto’s naar het eigen autobedrijf – uniek!

26 november 2019

Uniek: Terugbreng service van een voertuig met pech welke niet reparabel is naar het eigen autobedrijf in Nederland (*)

Werkplaatsomzet en garantie kosten beheersing dankzij onze unieke service. Uw klant bij uw bedrijf!

https://www.pechonderwegservice.nl is uniek in zijn 24/7 mobiliteit service. Wanneer een defect voertuig in Nederland niet dezelfde dag te repareren valt (*), bieden wij uw klant indien gewenst vervangend vervoer (*) om thuis te komen én brengen wij de defecte auto de eerstvolgende werkdag (*) terug naar uw eigen autobedrijf. Des te meer een reden om uw klanten actief te wijzen op onze service in plaats van een ANWB lidmaatschap. Niet alleen is deze veel duurder, de ANWB brengt voertuigen ook niet retour naar het eigen autobedrijf tenzij deze zich in een straal van 25 kilometer om de pech locatie bevind. Wilt u reparatie en mogelijke garantie kosten in eigen beheer houden en zelf de reparaties uitvoeren? Kies dan voor de pechhulp service van https://www.pechonderwegservice.nl

Wij beschikken over een zeer jonge vloot v.v. vervoer in binnen- en buitenland. In tegenstelling tot andere aanbieders zorgen wij ervoor dat uw klant met passend vervoer zijn route naar huis kan vervolgen. Dit betekent niet met 5 personen in een Volkswagen Up maar een gezinsauto wanneer noodzakelijk. Vervangend vervoer bieden wij aan t/m C segment en deze voertuigen zijn nagenoeg nooit ouder dan 1 jaar.

Wilt u uw klanten ook een goede en betaalbare mobiliteit service bieden? Neem dan contact op via 085-7733750.

(*) Indien reparatie langer gaat duren dan +/- 2 uur – centralist bepaalt – vervangend vervoer dient om thuis te kunnen komen. Zie voor alle spelregels onze voorwaarden op onze website.

X
Wij zijn partner van Villa Joep
Kooijman Automotive