Verkoop uw occasions met 6 maanden Europa mobiliteitsservice mét woonplaatsservice voor slechts € 34,95

14 december 2020

Waarborg klanttevredenheid en zorg voor sturing op uw eigen werkplaats wanneer uw klant onverhoopt met pech staat.

Voor slechts € 34,95 kunt u uw verkochte occasion voorzien van 6 maanden Europa pechhulpservice mét woonplaatsservice. Auto’s worden tegenwoordig door het hele land verkocht, vaak ziet men deze auto’s niet meer terug in de eigen werkplaats. Wat te doen bij onverhoopte pech in de garantieperiode? Vertrouwd u er op dat uw klant lid is van een pechhulp organisatie of neemt u geen risico en voorziet u uw klant hier zelf in?

Een occasion welke met een onderhoudsbeurt verkocht is kan voorzien worden van deze service. Zo bent u altijd op de hoogte mocht uw klant met onverhoopte pech staan. Uw klant helpen wij met kleine problemen snel weer op weg, denk aan een lege accu, een lekke band etc. Staat uw klant met grotere problemen met pech en is de auto niet reparabel dan brengen wij de auto terug naar uw eigen autobedrijf.

Zo hoeft u niet te vertrouwen op de expertise van een collega in het land en behoud u kostenoverzicht en sturing over garantiekosten alsmede werkplaatsomzet doordat wij de auto naar uw eigen garage brengen. Auto’s welke u in de eigen regio verkoopt kunt u voorzien van 1 jaar Europa pechhulp voor slechts € 49,95.

Meer weten? Bel gerust onze servicedesk op 085-7733750 of kijk op https://www.pechonderwegservice.nl

X
Wij zijn partner van Villa Joep
Kooijman Automotive