Sinds de introductie in 2015 is de prijs van onze mobiliteitsservice Europa per 01-01-2022 wederom ongewijzigd!

4 januari 2022

Hoe doen ze dat toch? Mobiliteitsservice aanbieden voor de prijs (€ 49,95) van vroeger? En dat sinds 2015 zonder 1 cent prijsverhoging?

Niet zo moeilijk. Gewoon goed samenwerken met gerenommeerde autobedrijven in Nederland die de basis leggen voor minder kans op pech. Namelijk goed uitgevoerd auto onderhoud. Dat is in ieders belang. Geen enkele Nederlander houdt van pech onderweg. De kans op pech is enorm te verlagen door de auto goed te onderhouden. Doet u dit dan heeft u bij de ANWB eigenlijk niets te zoeken. Tenzij u teveel wilt betalen.

De ANWB laat iedere auto en iedere klant toe. Dit betekent dat alle auto’s welkom zijn, ongeacht de staat van onderhoud. Een geldige APK is al voldoende. Het laat zich raden dat het aantal pechgevallen zo vele malen hoger is. Dankzij de rammelbakken, de auto’s zonder onderhoud en de mega kilometervreters. Aan de kosten van al die pechhulpverleningen betaalt iedereen mee. Een lidmaatschap bij de ANWB voor Europa pechhulp kost door al die vele meldingen dan ook al snel ruim € 160,- per jaar. Dat is ruim € 110,- meer dan de mobiliteitsservice van https://www.pechonderwegservice.nl

Laat u uw auto elk jaar goed onderhouden?

Betaal dan niet langer elk jaar ruim € 100,- teveel en stap eenvoudig over. Dat kunt u doen via een bij ons aangesloten autobedrijf. Heeft u al voor een jaar uw ANWB lidmaatschap betaald dan krijgt u gewoon restitutie van de ANWB. U zegt alleen uw pechhulp op. Uw lidmaatschap kunt u voor € 15,50 per jaar gewoon behouden. Dan houdt u uw kortingskaart voor de winkel, uw magazine en uw status bij de ANWB. Heeft uw auto nog geen onderhoud nodig? Dan volstaat een tussentijdse inspectie bij een bij ons aangesloten autobedrijf. Groot voordeel bij Pechonderwegservice.nl is de standaard terugbrengservice naar uw eigen autobedrijf indien uw eigen auto bij pech niet reparabel blijkt te zijn. Zo hoeft u uw auto niet te laten repareren bij een ander onbekend autobedrijf in Nederland en hoeft u uw auto ook niet na reparatie zelf weer op te halen.

Makkelijk en snel ruim € 100,- euro besparen op uw jaarlijkse auto onderhoudsbeurt. Pechonderwegservice.nl!

 

 

X
Wij zijn partner van Villa Joep
Kooijman Automotive