Retour service defecte voertuigen – Pech Onderweg Service

27 augustus 2018

Pech Onderweg Service is uniek in zijn 24/7 mobiliteit service. Wanneer een defect voertuig in Nederland niet dezelfde dag te repareren valt (*), bieden wij uw klant v.v. vervangend vervoer (*) én brengen wij de defecte auto de eerstvolgende werkdag terug naar uw eigen autobedrijf. Deze service is inclusief. Dit betekent dat deze kosten vallen binnen de registratie van het betreffende kenteken. De klant betaalt alleen zijn brandstofkosten en u betaalt niets!

(* ) Indien reparatie langer gaat duren dan +/- 2 uur.

Wij beschikken over een zeer jonge vloot v.v. vervoer. In tegenstelling tot bijvoorbeeld Route Mobiel zorgen wij ervoor dat uw klant met passend vervoer zijn route kan vervolgen. Dit betekent een gezinsauto wanneer nodig. Vervangend vervoer bieden wij aan t/m C segment en deze voertuigen zijn nagenoeg nooit ouder dan 1 jaar.

Deelname als autobedrijf is kosteloos, u betaalt alleen voor registraties. Een voertuig voorzien van mobiliteit service namens uw autobedrijf kan alleen in combinatie met auto onderhoud, uitgevoerd bij uw autobedrijf. Een registratie kost 41,28 inclusief btw en voorziet uw klant 1 jaar lang in een goede service in eigen woonplaats, Nederland én Europa.

Wilt u uw klanten ook een goede en betaalbare mobiliteit service bieden? Neem dan contact op via 085-7733750.

 

 

X
Wij zijn partner van Villa Joep
Kooijman Automotive