Pechhulp voor autobedrijven

3 november 2020

Kooijman Automotive voorziet sinds 2015 in een goede en complete mobiliteitsservice. Via https://www.pechonderwegservice.nl/autobedrijf-zoeken/ kunnen consumenten snel een autobedrijf vinden waar deze Europa pechhulp i.c.m. jaarlijks auto onderhoud, verkrijgbaar is. De prijs van 1 jaar 24/7 Europa pechhulp is al sinds de introductie in 2015 ongewijzigd. Dankzij ons netwerk van gerenommeerde autobedrijven kunnen wij nu al melden dat ook in 2021 de prijs van deze goede hulp bij pech, ongewijzigd blijft.

Autobedrijven, merkdealers, universele garages en dorpsgarages, velen maken gebruik van deze geweldige klantenbinder. Zij bieden klanten de pechhulp aan bij jaarlijks auto onderhoud en dit tegen een scherpe prijs. Soms zijn andere aanbieders van pechhulp “gratis” of (iets) goedkoper. Kooijman Automotive én Pechonderwegservice.nl zijn echter geheel onafhankelijk en daarmee is de prijs ook transparant. Aanbieders van “gratis” pechhulp hebben deze service al lang en breed verwerkt in het werkplaats uurtarief, de onderdelen, in jaarlijkse garageformule kosten of in de aankoop van een (nieuwe) auto. Gratis bestaat simpelweg niet.

Wilt u als Automotive ondernemer ook graag de mobiliteitsservice aanbieden? Neem dan even contact met ons service center op. U kunt bellen op 085-7733750. Onze medewerkers staan graag voor u klaar. U kunt desgewenst direct beginnen. Eventueel kunt u ook kiezen voor een eigen klantenpas (*). Deze maken wij op in uw eigen huisstijl en voorziet de klant direct van ons alarmnummer bij onverhoopte pech. Een mooie uitstraling en uw bedrijf is altijd zichtbaar in de portemonnee.

(*) Klantenpas – zie afbeelding als voorbeeld

#klantenpas #pechhulp

 

 

X
Wij zijn partner van Villa Joep
Kooijman Automotive