Pechhulp vergelijken – Pechonderwegservice.nl

6 december 2016

Pechhulp vergelijken. http://www.pechonderwegservice.nl staat niet in onderstaand schema (bron: https://www.pechhulpvergelijk.nl/) maar geeft wel duidelijk aan wat andere pechhulp diensten vragen voor pechhulp. In het overzicht ziet u dat op basis van Europa pechhulp, wij de voordeligste partij zijn. Wij bieden standaard pechhulp aan in eigen woonplaats, Nederland én Europa. Inclusief pechhulp voor auto, caravan én aanhanger. Daarnaast is vervangend vervoer en eventuele overnachting(en) indien nodig, inbegrepen. Wij kennen een vast tarief van € 49,95 per jaar, ongeacht de leeftijd en de kilometerstand van het voertuig. In onderstaand overzicht ziet u de VANAF prijzen van de concurrenten.

Waarom wij zoveel voordeliger zijn? Bij ons is de mobiliteitsservice alleen verkrijgbaar via aangesloten autobedrijven http://www.pechonderwegservice.nl/overzicht-autobedrijven (Landelijk netwerk). Indien u bij een autobedrijf uw auto onderhoud laat uitvoeren is er de mogelijkheid om onze mobiliteitsservice te verkrijgen. Goed auto onderhoud zorgt tenslotte voor minder kans op pech. Dit ziet u direct terug in onze prijs! Alle concurrenten die hieronder zijn benoemd kennen dit criterium niet.

Waarom wij onderhoud hebben gekoppeld aan pas registratie van pechhulp? De kans op pech is beduidend minder en dit ziet u direct terug in onze pas prijs. Daarnaast zorg auto onderhoud, naast zorgeloos autorijden, voor veilig verkeer. Niet alleen voor u maar ook voor uw mede weggebruikers. Daar is iedereen bij gebaat.

Overzicht:

 

Pechhulp Buitenland

 

X
Wij zijn partner van Villa Joep
Kooijman Automotive