Pechhulp – Pechonderwegservice.nl

9 november 2020

Zoekt u als autobedrijf een goede service voor uw klanten? Bent u als consument op zoek naar een (voordelige) pechhulp? Pechonderwegservice.nl is sinds 2015 een service verlener bij onverhoopte pech. Hiervoor werken wij samen met vele autobedrijven in Nederland alsmede met het netwerk van bergingsbedrijven. Pechonderwegservice.nl helpt ook goed en snel in het buitenland. Dankzij een samenwerking met goede partners voorziet Pechonderwegservice.nl in snelle 24/7 mobiliteitsservice op dealerniveau!

Veel mensen zijn lid of klant bij de ANWB. Een prima service bij pech onderweg. Wat veel mensen echter niet weten is het feit dat er bij de ANWB geen korting bestaat voor mensen die de auto jaarlijks onderhouden. Iedereen betaalt bij de ANWB, afhankelijk van het gekozen service pakket, hetzelfde. Onderhoud maakt de kans op pech echter een stuk kleiner, dan zou het toch logisch moeten zijn dat u dit terugziet in uw kosten van een goede en complete mobiliteitsservice zoals die van de ANWB. Bij Pechonderwegservice.nl vonden wij in 2015 dat dit anders kon, niet meer betalen dan nodig is.

De mobiliteitsservice van Pechonderwegservice.nl is daarom enkel en alleen verkrijgbaar bij aangesloten autobedrijven. Deze bieden de service aan bij uit te voeren (jaarlijks) auto onderhoud. Indien uw auto nog niet aan onderhoud toe is, volstaat een tussentijdse inspectie bij een aangesloten autobedrijf. Ook bedrijfswagens (tot 3500 kg geremd) kunnen voorzien worden van 1 jaar Europa pechhulp. Denk bijvoorbeeld aan een Renault Master, een Nissan Primastar, een Opel Vivaro. De ZZP’er bespaart zo ook stevig. De mobiliteitsservice voorziet standaard en zonder meerkosten in 24/7 hulp bij pech met de auto, caravan en/of aanhanger. De alarmcentrale van Pechonderwegservice.nl is 24/7 bemand waarbij technisch geschoolde medewerkers u te woord staan voor goed advies of snelle hulp.

Is de auto niet reparabel dan krijgt uw klant v.v. vervoer om thuis te kunnen komen waarbij de defecte auto zonder extra kosten op route doorgebracht zal worden naar uw eigen autobedrijf. Zo heeft u als autobedrijf werkplaatsomzet, garantiekosten én klanttevredenheid in eigen beheer. Als consument hoeft u niet opnieuw half Nederland door te rijden om uw gerepareerde auto weer op te halen bij een garage vlakbij de oude pech locatie. De standaard terugbrengservice bij pech en niet reparabel is dus voor beiden prettig.

Autobedrijven kunnen kosteloos deelnemen. Pechonderwegservice.nl is dé formule wanneer het gaat om vrijheid in ondernemen. Als autobedrijf heeft u tenslotte al kosten genoeg.

1 jaar Europa mobiliteitsservice kost i.c.m. jaarlijks auto onderhoud slechts 49,95 per jaar. Ook in 2021 is de prijs van 1 jaar Europa mobiliteitsservice, dankzij goed en gedegen onderhoud bij gerenommeerde autobedrijven, ongewijzigd (*). Daar zijn wij best trots op.

(*) Sinds de introductie in 2015.

https://www.pechonderwegservice.nl

 

X
Wij zijn partner van Villa Joep
Kooijman Automotive