Klapband – Pechonderwegservice.nl – Klanten vertellen

26 november 2019

Een klapband, schrikken natuurlijk! Wanneer wij uit naam van uw autobedrijf uw klant in zo’n vervelende situatie goed kunnen helpen is de waardering van de klant groot. Jaarlijks auto onderhoud maakt de kans op pech aanzienlijk kleiner. Dit is ook de reden dat wij onderhoud als voorwaarde stellen voor registratie van een kenteken. Als consument gebruik maken van de service van https://www.pechonderwegservice.nl is dan ook alleen mogelijk bij registratie vooraf via een bij ons aangesloten autobedrijf.

Bij de ANWB is ter plekke lid worden bij pech mogelijk. Dit is ook direct een verklaring waarom de ANWB stukken duurder is. Onderhoud maakt bij de ANWB geen onderdeel uit van prijsbepaling pechhulp. Iedereen betaalt hetzelfde. Heeft u een goed onderhouden auto en bent u lid van ANWB dan betaalt u eigenlijk mee voor slecht onderhouden auto’s. Deze staan vaker met pech en daar betaalt u dus ongemerkt aan mee. Kiest u voor onze service via uw eigen autobedrijf dan bespaart u al snel tientallen euro’s. Enkel en alleen doordat u wel uw auto jaarlijks laat onderhouden.

Wilt u als autobedrijf meer weten? Neem dan contact op via nummer: 085-7733750

Wilt u als consument weten waar de service in uw regio verkrijgbaar is? Kijkt u dan even op: https://www.pechonderwegservice.nl/autobedrijf-zoeken/

Bron: Klanten vertellen – 21 november 2019 –

X
Wij zijn partner van Villa Joep
Kooijman Automotive