De beste pechhulp service van Nederland: Pechonderwegservice.nl met “Niet goed, geld terug” garantie

4 januari 2022

Dat is nogal wat. Beweren dat je de beste bent. Maar wanneer je dit zeker weet dan mag je het ook benoemen.

Als je onverhoopt met pech komt te staan dan wil je graag goed, netjes, snel én vriendelijk worden geholpen. Met kennis van zaken. Daarin onderscheiden wij ons. Met een 24/7 alarmcentrale waar elke medewerker technisch geschoold is kunnen wij het onderscheid maken t.o.v. centrales waar de telefoondienst alleen centraal staat. Wij zorgen ervoor dat u snel weer onderweg bent of goed en veilig thuis komt. Dat monitoren wij vanaf het moment van pech totdat u daadwerkelijk weer mobiel of thuis bent. Wij houden gedurende het gehele traject contact met u.

Een geruststellende gedachte.

Om ervoor te zorgen dat iedere klant bij ons tevreden is én blijft hebben wij zelfs een “Niet goed, geld terug” beleid. Dit betekent dat wij uw lidmaatschapsbedrag retourneren wanneer u na een hulpverlening terecht ontevreden bent en ook kunt aantonen waaraan dit heeft gelegen. Vinden wij dat u daarin gelijk heeft dan krijgt u uw gehele lidmaatschapsbedrag van het lopende jaar van ons retour. Ook al loopt deze nog maar een week.

Zo garanderen wij 100% klanttevredenheid.

https://www.pechonderwegservice.nl is hierin uniek. Wij zijn de enige aanbieder van mobiliteitsservice met een “Niet goed, geld terug” beleid. Wilt u meer weten over onze mobiliteitsservice? Klik dan even op de link en zo op onze website. Wilt u als autobedrijf deelnemen en zo ook ons serviceproduct aanbieden? Zonder allerlei verplichtingen? Heeft u goed en gedegen auto onderhoud én klanttevredenheid ook hoog in het vaandel staan? Neem dan contact met ons op via info@pechonderwegservice.nl of bel ons informatie nummer: 085-7733750

X
Wij zijn partner van Villa Joep
Kooijman Automotive