Bespaar direct op uw ANWB lidmaatschap! Tientallen euro’s voordeel op Europa pechhulp.

20 januari 2017

Bespaar geld door simpel te vergelijken

Wanneer u lid bent van de ANWB kunt u direct geld besparen door uw  jaarabonnement in prijs te vergelijken met onze mobiliteitsservice. In tegenstelling tot de ANWB is onze mobiliteitsservice kenteken gebonden. Dit betekent dat iedereen die in de auto zit, pechhulp krijgt. Wie de bestuurder is maakt niets uit. U hoeft dus geen extra bedrag te betalen voor uw eventuele partner of andere gezinsleden. Onze mobiliteitsservice voorziet 24/7 in een goede en snelle pechhulp bij onverhoopte pech. Wij verlenen ook pechhulp indien u pech heeft met uw caravan en/of aanhanger. Het tarief van de ANWB op basis van Europa pechhulp is al gauw zo’n € 145.- per jaar. Dit betekent dat u, indien u voor onze mobiliteitsservice kiest, bijna € 100.- kunt besparen. Onze mobiliteitsservice voorziet in hulp bij pech in eigen woonplaats, Nederland én Europa.

Onderhoud

Hoe het kan dat wij zoveel goedkoper zijn? Onze mobiliteitsservice is alleen verkrijgbaar bij (deelnemende) autobedrijven. In combinatie met auto onderhoud kunt u daar onze mobiliteitsservice verkrijgen. De ANWB hanteert geen auto onderhoud als voorwaarde bij het bepalen van de pas prijs. Een jonge courante auto die goed onderhouden is, heeft statistisch gezien minder kans op pech. De eigenaar van deze auto betaalt echter hetzelfde als de eigenaar van een oude auto met bijvoorbeeld 220.000 kilometer op de teller die al tijden geen werkplaats van binnen gezien heeft. Alleen een geldige APK is het vereiste bij de ANWB. Een APK is slechts een moment opname en geeft geen garantie op minder pech…. Onderhoud reduceert de kans op pech echter direct. U wilt toch niet (mee) betalen voor de pechhulp van een ander?

Voordeel

Nu betaalt u wellicht mee voor pechhulp van een ander. Tenslotte betaalt iedereen bij de ANWB nagenoeg hetzelfde tarief, ongeacht de leeftijd of staat van de auto. http://www.pechonderwegservice.nl onderscheidt zich door het voordeel van goed auto onderhoud direct te vertalen in de gehanteerde pas prijs. Transparant en wel zo eerlijk. Daarnaast discrimineren wij niet op leeftijd of kilometrage van de auto. Goed, regelmatig én gedegen onderhoud is de basis voor minder kans op pech, dat is de basis.

Opzeggen

Indien u langer dan 1 jaar lid bent van de ANWB kunt u per direct opzeggen met een opzegtermijn van 1 maand. Dit kan zowel telefonisch als via een opzegformulier welke verkrijgbaar zijn bij de autobedrijven. U betaalt dan nog 1 maand door voor uw ANWB lidmaatschap, het resterende jaarbedrag krijgt u vervolgens van de ANWB gerestitueerd.

Route Mobiel

Indien u lid bent van Route Mobiel kunt u ook direct geld besparen. Niet alleen is onze mobiliteitsservice ook hier tientallen euro’s goedkoper, onze service voorziet standaard in betere dienstverlening, bijvoorbeeld op basis van vervangend vervoer (C segment) en hotelovernachting(en).

Pechhulp on demand

Wanneer u onverhoopt met pech komt te staan en gebruik wilt maken van een pechhulp on demand, betaalt u hier minimaal € 65.- voor bijvoorbeeld een simpele, enkelvoudige starthulp. Staat u binnen 1 jaar weer met een lege accu dan betaalt u wederom € 65.-. Wanneer uw auto moet worden weggesleept, zijn de kosten minimaal € 120.-. U heeft dan nog geen vervangend vervoer, en geen mogelijke hotelovernachting. Laat staan dat uw auto bij een grote reparatie retour gebracht wordt naar uw eigen autobedrijf, iets waarin wij standaard voorzien. In het buitenland zijn de kosten voor het wegslepen van uw auto naar het dichtstbijzijnde bedrijf al meer dan € 200.-. Ook dan heeft u geen vervangend vervoer, geen mogelijke hotelovernachting en geen ondersteuning voor mogelijk transport van uw auto naar Nederland. De kosten van e.e.a. zijn al snel niet meer te overzien. In basis is dit de slechtste keuze.

No Nonsense organisatie

Heeft u ooit de directeur van de ANWB gesproken? Een directie lid van Route Mobiel? Pechhulp verlening is bij http://www.pechonderwegservice.nl natuurlijk ook geheel geautomatiseerd. Dat moet ook daar bij onverhoopte pech, snelle en adequate pechhulp geboden is. Tenslotte betaalt u voor mobiliteit. De automatisering van het pechhulp traject neemt echter niet weg dat wij veel belang hechten aan persoonlijk contact. Juist de automatisering zorgt ervoor dat wij ook tijd voor u hebben. Zo staat de directie van http://www.pechonderwegservice.nl u graag te woord indien u vragen heeft over onze mobiliteitsservice. Wij zitten niet in een ivoren toren en hanteren een platte, no nonsense, organisatie waar u als klant centraal staat. Bij vragen belt u ons informatie nummer, bij pech belt u ons alarmnummer. In beide gevallen staan wij voor goede klantenservice tegen een eerlijke prijs. U dient bij onverhoopte pech echter wel in het bezit te zijn van onze mobiliteitspas, wellicht een reden om nu over te gaan tot actie en direct te beginnen met geld besparing.

Autobedrijven (B2B)

Wilt u als autobedrijf deelnemen en uw klanten voorzien van een goede mobiliteitsservice tegen een faire prijs? Via deze link http://www.pechonderwegservice.nl/contact kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen door het formulier in te vullen en online te versturen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Consumenten (B2C)

U kunt alleen lid worden via een deelnemend autobedrijf. Rechtstreeks aanmelden bij ons is niet mogelijk. Maak eventueel uw eigen autobedrijf attent op ons bestaan en mail ons ook uw tip. Mocht het autobedrijf dankzij uw tip lid worden dan verdient u een lekkere taart. Uw tip naar: info@pechonderwegservice.nl

Telefoonnummers

Ons informatie nummer (tijdens kantoortijden, ook bereikbaar in het weekend): 085-77 33 750

Ons alarm (*) nummer bij pech (24 uur per dag bereikbaar): 088-8778159 vanuit het buitenland: 0031-88-8778159

(*)

Voor het verlenen van pechhulp dient uw voertuig geregistreerd te zijn via een deelnemend autobedrijf. Pechhulp verlening zonder registratie is niet mogelijk. Leden van Pechonderwegservice.nl zijn via het autobedrijf voorzien van een A4 brief of klantenpas.

Informatie:

De alarmcentrale van http://www.pechonderwegservice.nl is gevestigd in Deventer. Het kantoor is gevestigd in Hengevelde. Bezoek is mogelijk op afspraak. Meer informatie kunt u vinden op onze website: http://www.pechonderwegservice.nl

X
Wij zijn partner van Villa Joep
Kooijman Automotive