Autopech – Met Pechonderwegservice.nl snel weer op weg!

12 november 2020

Autopech is nooit leuk en komt altijd ongelegen. Staat u met pech en heef u geen pechhulp of mobiliteitsservice dan bent u qua kosten vaak duur uit. Zorg er daarom voor dat u uw auto goed laat onderhouden, het liefst jaarlijks een periodieke onderhoudsbeurt. Met goed onderhoud is de kans op autopech een heel stuk kleiner. Pechonderwegservice.nl is in 2020 wederom flink gegroeid. Steeds meer autobedrijven bieden de service bij jaarlijks auto onderhoud aan. De service van https://www.pechonderwegservice.nl is voordelig, goed én compleet.

Heeft u via uw autobedrijf uw auto geregistreerd voor service dan kunt u gedurende de periode van 1 jaar, gerekend vanaf de dag van registratie, 24/7 gebruik maken van de pechhulp service. Of u nu thuis staat of onderweg, in Frankrijk of in Zweden, Pechonderwegservice.nl zorgt er dag en nacht voor dat u niet in de kou staat. Wij helpen u bij pech met uw auto, uw caravan en/of uw aanhanger. Ongeacht de leeftijd van uw auto betaalt u bij Pechonderwegservice.nl een vast bedrag van slechts 49,95 per jaar. Is uw auto bij pech niet reparabel dan bieden wij eventueel hotelovernachting(en) alsmede v.v. vervoer om thuis te kunnen komen. Wanneer uw defecte auto niet reparabel blijkt, brengen wij deze terug naar uw eigen autobedrijf, daar kan de auto op een vertrouwd adres gerepareerd worden. Juist het feit dat alleen voertuigen welke voorzien zijn van jaarlijks auto onderhoud geregistreerd mogen worden, maakt dat de service van Pechonderwegservice.nl zoveel voordeliger is dan de pechhulp van bijvoorbeeld de ANWB. Daar is het al of niet laten uitvoeren van onderhoud niet van invloed op de kostprijs. Met een goed onderhouden auto betaalt u bij de ANWB mee voor de slecht onderhouden auto van uw buurman.

De mobiliteitsservice van Pechonderwegservice.nl is er voor u. De consument, de bedrijfseigenaar met een wagenpark, de ZZP’er. Dit betekent dat ook een bedrijfswagen (*) tot 3500 kg geremd bij Pechonderwegservice.nl voorzien kan worden van 1 jaar mobiliteitsservice. Onder voorbehoud van onderhoud volgens fabrieksspecificatie. De prijs is hierbij hetzelfde, slechts 49,95 per jaar.

(*) Voertuigen welke uitgezonderd zijn: Taxi, Koeriersdienst, Rally voertuigen, Carbage run auto’s, 9 persoonsbussen en Campers of voertuigen welke zijn omgebouwd naar een vorm van camper.

Voor meer informatie bezoekt u de website of belt u de service desk op nummer 085-7733750

 

X
Wij zijn partner van Villa Joep
Kooijman Automotive