Onze voordelige mobiliteitspas is er voor iedereen!

18 november 2015

Concurrenten zoals bijvoorbeeld de BOVAG, de ANWB, Route Mobiel en Allianz, maken gebruik van leeftijdscategorieën om zodoende de prijs van mobiliteitsservice te bepalen. Hoe ouder de auto, hoe duurder de aangeboden mobiliteitsservice. http://www.pechonderwegservice.nl maakt géén onderscheid in prijs met betrekking tot de leeftijd van uw auto. Belangrijker vinden wij het dat u zuinig bent op uw auto en daarom regelmatig auto onderhoud laat uitvoeren. Met regulier auto onderhoud verminderd tenslotte de kans op pech.

Door het verkrijgen van onze mobiliteitspas te koppelen aan onderhoud, kunnen wij u voordelig onze pas aanbieden. Onze mobiliteitspas is verkrijgbaar bij deelnemende autobedrijven, voor een overzicht klikt u hier: http://www.pechonderwegservice.nl/overzicht-autobedrijven. Ons netwerk van gerenommeerde autobedrijven breidt zich wekelijks uit.

De mobiliteitspas van http://www.pechonderwegservice.nl voorziet in 24/7 pechhulp in uw eigen woonplaats, in Nederland én in Europa. Is onze pas nog niet verkrijgbaar bij u in de buurt? Maak dan uw garage attent op onze mogelijkheden.

X
Wij zijn partner van Villa Joep
Kooijman Automotive