Ruim 400+ autobedrijven maken gebruik van Pechonderwegservice.nl

9 december 2020

Diensten voor de autobranche – aangeboden door mensen uit de autobranche – Kooijman Automotive. Ook in 2021 staan wij weer 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor u én uw klanten klaar!

Wij bieden diensten die er toe doen, zoals 24/7 Europa mobiliteitsservice. Sinds 2015 verzorgen wij voor inmiddels ruim 400+ autobedrijven een goede en complete mobiliteitsservice op dealerniveau. Dit doen wij o.a. voor dorpsgarages, universele autobedrijven, formule deelnemende autobedrijven, BOVAG leden en zelfs importeur. Wij zorgen ervoor dat uw klanten, bij onverhoopte pech, niet in de kou staan.

Een voorwaarde om auto’s bij pechonderwegservice.nl te kunnen registreren is het uitvoeren van jaarlijks auto onderhoud. Uw klant dient elk jaar zijn auto onderhoud bij u te laten uitvoeren. Zo is de kans op pech klein. Toch zit pech in een klein hoekje. Waarborg klanttevredenheid en zorg ervoor dat uw klanten ook buiten openingstijden goed en snel geholpen worden bij problemen. Onze alarmcentrale is 24/7 bemand. Al onze medewerkers zijn technisch geschoold en kunnen daardoor goed en adequaat handelen. Naast het netwerk van bergers bieden wij ook autobedrijven de kans om vrijblijvend te ondersteunen bij kleine pechgevallen en dit tegen een vergoeding. Met onze terugbrengservice naar het eigen autobedrijf bij pech en niet reparabel heeft u werkplaatsomzet en (garantie) kosten in eigen beheer. De pechhulp is ook van toepassing voor caravan en aanhanger.

Sinds 2015 is onze prijs ongewijzigd. Voor slechts € 49,95 per jaar bieden wij 1 jaar Europa mobiliteitsservice aan. Mede dankzij een gerenommeerd netwerk van aangesloten autobedrijven die op de juiste wijze registreren kunnen wij nu al mededelen dat ook volgend jaar (2021) onze prijzen ongewijzigd blijven. Als autobedrijf kunt u zich kosteloos aanmelden en u zo aansluiten op ons netwerk. U bent van harte welkom.

X
Wij zijn partner van Villa Joep
Kooijman Automotive