Pechonderwegservice.nl – Pechhulp voor bedrijfswagens, bedrijven en ZZP’er

3 november 2020

In het bezit van een Renault Master, een Opel Vivaro, een Nissan Primastar, een Volkswagen Crafter, een Volkswagen Caddy? Zomaar een paar voorbeelden van bedrijfswagens welke u voor slechts € 49,95 per jaar kunt voorzien van 1 jaar 24/7 Europa pechhulp. Bij Pechonderwegservice.nl is er geen prijsverschil tussen een personen auto of een bedrijfswagen wat pechhulp registratie betreft. Wij voorzien bedrijven graag van een goed en betaalbaar alternatief t.o.v. bijvoorbeeld de ANWB.

Waarom het prijsverschil zo groot is?

Bij een aanbieder als de ANWB kijkt men niet naar jaarlijks auto onderhoud. Pechonderwegservice.nl doet dit wel, het is zelfs een voorwaarde van registratie/deelname. Goed en jaarlijks auto onderhoud maakt de kans op pech vele malen kleiner. Daarnaast brengen wij voertuigen met pech welke niet reparabel zijn, terug naar het eigen autobedrijf welke de registratie en het onderhoud heeft verricht. Zo weten wij ook dat een reparatie zal worden uitgevoerd en ook dit verkleint de kans op herhaling van pech. Een duidelijke uitleg waarom Pechonderwegservice.nl al jaren voordelig is, u betaalt niet mee voor voertuigen welke alleen een werkplaats bezoeken bij hoge nood of enkel een APK keuring.

9 persoonsbussen en campers alsmede ombouw van bedrijfswagens naar een vorm van campers of kampeerauto zijn bij ons uitgezonderd. Deze kunnen niet voorzien worden van onze service. Ook voertuigen met een totaal gewicht van + 3500 kg geremd (totaal gewicht) zijn bij ons niet te voorzien van mobiliteitsservice.

Wanneer u meer kilometers maakt per jaar dient u overeenkomstig de beurt ook uit te laten voeren volgens de geldende interval – fabrieksspecificaties. U mag gerust 100.000 kilometer per jaar rijden, voorwaarde is echter wel dat het voertuig dan ook de beurten tijdig heeft gehad gedurende het jaar. De onderhoudsfactuur kan bij uw autobedrijf opgevraagd worden mocht er twijfel zijn over tijdig uitgevoerd auto onderhoud.

Bel voor meer informatie ons service center op 085-7733750

X
Wij zijn partner van Villa Joep
Kooijman Automotive