Pechonderwegservice.nl – Eigen klantenpas

3 november 2020

Een eigen klantenpas, wellicht een mooie manier om uw klanten te bedanken voor bezoek in uw werkplaats. Deze klantenpas kunt u combineren met 24/7 pechhulp van https://www.pechonderwegservice.nl of combineren met bepaalde klantvoordelen zoals zomer of wintercheck, bandenwissel, lampje vervangen, vloeistoffen bijvullen, auto wassen, stofzuigen van binnen, vervangend vervoer bij onderhoud of schadeherstel, bandreparatie, APK etc. Genoeg mogelijkheden te bedenken. Voordelen zijn legio, niet alleen voor uw klant maar ook voor uw bedrijf.

Met de klantenpas en de combinatie met pechhulp heeft u werkplaatssturing daar wij voertuigen welke met pech staan en niet reparabel zijn, terugbrengen naar uw eigen autobedrijf. Zo heeft u reparatie, onderdelen, werkplaatsomzet en sturing van het geheel in eigen beheer.

Met de klantenpas in combinatie met privileges (privilegepas) kunt ervoor zorgen dat de APK een zekerheid is na verloop van 1 jaar. Tenslotte zit een APK keuring dan in de geboden privileges en zal de klant automatisch bij u de APK afspraak maken.

Kosten van een klantenpas of privilegepas bepaalt u zelf. Dit is afhankelijk van de services en van de eventuele combinatie met pechhulp. Wij kunnen ook een bijbehorende leaflet maken waarin de privileges of services omschreven worden en dit beiden in uw eigen huisstijl.

Meer weten over een klantenpas, privilegepas en/of mobiliteitsservice?

Bel vrijblijvend met onze service desk op 085-7733750

X
Wij zijn partner van Villa Joep
Kooijman Automotive