Pech onderweg service is veel goedkoper dan de ANWB of Route Mobiel, hoe kan dat?

2 juli 2016

Wij krijgen regelmatig de vraag hoe het toch kan dat onze mobiliteitsservice zoveel voordeliger is ten opzichte van de ANWB of Route Mobiel. Zijn wij wel net zo goed? Jazeker! http://www.pechonderwegservice.nl kan de mobiliteitsservice zo voordelig aanbieden doordat wij onderhoud als voorwaarde gekoppeld hebben aan het verkrijgen van de mobiliteitsservice. Bij een ANWB of Route Mobiel vormt onderhoud geen verplichting tot het verkrijgen van een lidmaatschap. Iedereen betaalt bij ANWB of Route Mobiel nagenoeg hetzelfde bedrag, ongeacht de algehele staat van de auto. Een geldige apk is slechts de minimale eis. Iemand die zijn auto goed onderhoud, heeft bij deze partijen geen voordeel.

Hoe slechter de staat van de auto door vaak achterstallig onderhoud, hoe groter de kans op pech. Laat uw auto daarom onderhouden bij een aangesloten autobedrijf op de website van Pech Onderweg Service, dan kunt u de mobiliteitsservice voor slechts € 49,95 verkrijgen. Deze 24/7 mobiliteitsservice is 1 jaar lang, 24 uur per dag en 7 dagen in de week geldig. In uw eigen woonplaats, in Nederland én in Europa. (*) Bij http://www.pechonderwegservice.nl kan elke auto voorzien worden van mobiliteitsservice, ongeacht de leeftijd van de auto.

Een vergelijkbaar lidmaatschap kost bij Route Mobiel ruim € 110.- en bij de ANWB, ondanks een zomer korting, altijd nog ruim € 130.- Door te kiezen voor onze mobiliteitsservice kunt u zich dus tientallen euro’s besparen op uw auto onderhoud. Alle deelnemende autobedrijven heten u graag van harte welkom!

(*) Alle landen die als zodanig worden vermeld op de groene kaart.

X
Wij zijn partner van Villa Joep
Kooijman Automotive