Hoe is het enorme prijsverschil t.o.v. ANWB en Route Mobiel te verklaren?

12 juli 2017

Een lidmaatschap bij de ANWB met EU pechhulp kost op dit moment, rekening houdend met de zomerkorting van € 16.-, altijd nog 129.- per jaar. Een lidmaatschap bij Route Mobiel kost, afhankelijk van de leeftijd van uw auto, tussen de € 123.- en € 178,30 per jaar. Voertuigen ouder dan 15 jaar zijn bij Route Mobiel niet welkom. In verhouding tot onze kostprijs van € 49,95 voor 1 jaar 24/7 EU mobiliteitsservice kunt u dus direct veel geld besparen door eenvoudig over te stappen. Bij de ANWB kunt u alleen uw pechhulp module opzeggen om zodoende fors te besparen. Uw lidmaatschap van de ANWB kunt u gewoon behouden, ook hoeft u uw creditcard bij wijze van spreken niet op te zeggen en kunt u gewoon het ANWB magazine blijven ontvangen. Opzeggen van mobiliteitsservice bij de ANWB kan telefonisch. U heeft een opzegtermijn van 1 maand en krijgt de rest van uw jaarpremie daarna door de ANWB gerestitueerd.

Wij hanteren wellicht een budgetprijs, er is echter geen sprake van een budgetproduct. Het verschil in prijs is eenvoudig te verklaren.

Zowel de ANWB als Route Mobiel hebben, in tegenstelling tot http://www.pechonderwegservice.nl,  onderhoud niet als voorwaarde om mobiliteitsservice of lidmaatschap te verkrijgen. Hiermee betaalt iedereen hetzelfde en dat is in veel gevallen niet eerlijk. Veel mensen onderhouden de auto goed, er zijn echter ook veel ANWB leden die weinig tot geen onderhoud aan de auto laten uitvoeren en bijvoorbeeld alleen een kale APK laten uitvoeren. Juist deze categorie voertuigen, dus voertuigen die in een slechte staat van onderhoud verkeren, maken dat de prijs bij de ANWB en Route Mobiel zo hoog is. Consumenten die de eigen auto goed onderhouden betalen zo mee voor de oude auto van de buurman die de werkplaats niet kent.

http://www.pechonderwegservice.nl heeft onderhoud als voorwaarde tot het verkrijgen van mobiliteitsservice. Zo weten wij dat de auto goed onderhouden is en dit ziet u direct terug in de prijs. Dankzij uw autobedrijf kunt u makkelijk geld besparen. Gezien het enorme prijsverschil ziet u dat onderhoud de kans op pech al vele malen verkleind. Dit maakt dat wij een goede mobiliteitsservice voor een scherpe prijs kunnen aanbieden. U betaalt niet langer mee voor het risico van anderen. De mobiliteitsservice van http://www.pechonderwegservice.nl voorziet in 24/7 pechhulp in eigen woonplaats, Nederland én Europa en dit voor de auto, caravan én aanhanger. U betaalt nooit meer dan € 49,95. Dit is het maximale bedrag dat autobedrijven, in combinatie met onderhoud, in rekening mogen brengen. Bespaar vanaf vandaag op uw pechhulp en zeg uw huidige pechhulp op.

Onze mobiliteitsservice is alleen verkrijgbaar bij deelnemende autobedrijven en dit in combinatie met uitgevoerd auto onderhoud. Zo lid worden is bij ons niet mogelijk.

X
Wij zijn partner van Villa Joep
Kooijman Automotive