€ 16.- Zomerkorting bij de ANWB? Nog steeds € 80.- te duur!

23 juni 2017

De ANWB kent nu een actie, de zogenaamde zomerkorting. Met € 16.- korting betaalt u bij de ANWB voor pechhulp Europa nu geen € 146.- maar € 130.-  Zie hiervoor deze pagina. Met de mobiliteitsservice van http://www.pechonderwegservice.nl betaalt u, in combinatie met uitgevoerd auto onderhoud, maximaal € 49,95. Dat is ruim € 80.- goedkoper dan de “actie” van de ANWB. Door onderhoud te koppelen aan de registratie van mobiliteitsservice betaalt u bij ons niets teveel. Het risico op pech is bij onderhoud een stuk kleiner en dit is de reden dat wij goedkoper kunnen zijn ten opzichte van de prijzen van ANWB of Route Mobiel.

Maak daarom een afspraak voor onderhoud bij een deelnemend autobedrijf op http://www.pechonderwegservice.nl/overzicht-autobedrijven en bespaar direct ruim € 80.- op uw mobiliteitsservice.

Een eventueel lidmaatschap van de ANWB, pechhulp module, kunt u bij de ANWB eenvoudig opzeggen met 1 maand opzegtermijn. De mobiliteitsservice van http://www.pechonderwegservice.nl voorziet in pechhulp verlening in eigen woonplaats, Nederland én Europa en dit voor auto, caravan én aanhanger. 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

X
Wij zijn partner van Villa Joep
Kooijman Automotive