BOVAG pechhulp: Te duur?

5 september 2015

BOVAG pechhulp te duur? Sinds vorig jaar is de prijs van de BOVAG pechhulp aanzienlijk gestegen. http://www.pechonderwegservice.nl biedt het autobedrijf, én daarmee de consument, een voordelig en goed alternatief. Onderscheid van het voertuig in leeftijd en kilometrage wordt door pech onderweg service niet gemaakt. Dit in tegenstelling tot de BOVAG pechhulp pas waarbij dit onderscheid wél gemaakt word.

De pechhulp pas van pech onderweg service is voordeliger én meer compleet. De pas biedt standaard service in eigen woonplaats, Nederland én Europa. De pas is kenteken gebonden. Bij langdurige stranding is terugbreng service van de auto naar het eigen autobedrijf inbegrepen. De kilometrage per jaar is onbeperkt. De pas is vanaf de dag van afgifte 1 jaar geldig waarbij de pas niet automatisch verlengt word. Wel krijgt de consument een reminder voor het maken van een afspraak voor auto onderhoud. De voorwaarde om de pas tegen een voordelig tarief te kunnen aanschaffen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw autobedrijf? Neem contact met ons op! Deelname voor autobedrijven is gratis.

X
Wij zijn partner van Villa Joep
Kooijman Automotive