2016: Een voordelig alternatief voor de ANWB Wegenwacht

3 januari 2016

U kunt in 2016 fors geld besparen door dit jaar op tijd uw ANWB lidmaatschap op te zeggen. De ANWB is al jarenlang een betrouwbare partner voor pechhulp, hier is echter wel een forse kostenpost aan verbonden in de vorm van een 1 jarig abonnement dat automatisch verlengd wordt. Indien u vergeet op te zeggen voor 15 november bent u dus automatisch weer een jaar lid….

Wanneer u besluit uw auto te onderhouden bij een deelnemend autobedrijf op onze website, heeft u de mogelijkheid om voor slechts € 49,95 per jaar een pechhulp mobiliteitskaart bij de betreffende dealer en/of BOVAG garage te verkrijgen. De mobiliteitskaart van Pechonderwegservice.nl is kenteken gebonden en voorziet standaard in goede én snelle 24/7 pechhulp in eigen woonplaats, Nederland én Europa.

In tegenstelling tot de ANWB verlengen wij niet automatisch. Bij jaarlijks onderhoud kunt u zelf bepalen of u uw mobiliteitskaart opnieuw verlengt voor de periode van 1 jaar. Ook ten opzichte van andere pechhulp aanbieders kunt u in 2016 met een mobiliteitskaart van http://www.pechonderwegservice.nl fors geld besparen!

Diverse opzegformulieren van bestaande pechhulp aanbieders:

ANWB: http://www.pechonderwegservice.nl/images/anwb.pdf

BOVAG: http://www.pechonderwegservice.nl/images/bovag.pdf

Route Mobiel: http://www.pechonderwegservice.nl/images/RouteMobiel.pdf

SOS International: http://www.pechonderwegservice.nl/images/sos.pdf

X
Wij zijn partner van Villa Joep
Kooijman Automotive