Terug naar alle blogs

Een defecte niet reparabele auto wilt u toch in uw eigen werkplaats repareren? Pechonderwegservice.nl!

26 april 2022
Een defecte auto wilt u toch in uw eigen werkplaats repareren?  Bij niet reparabele pech is transport vaak noodzaak. Zorg ervoor dat u een mobiliteitsservice heeft die de defecte, niet reparabele auto (direct) doorbrengt naar uw eigen werkplaats. De wettelijke garantie op occasions schuift op van 6 naar 12 maanden.(…)
Lees meer

2e editie Garagenieuws

5 augustus 2021
De 2e editie van ons magazine Garagenieuws is inmiddels uit. Bijna 100 pagina’s leesplezier voor het hele gezin. Met allerlei leuke onderwerpen, interviews, en auto tips. Dit blad bieden wij kosteloos aan, deelnemende autobedrijven krijgen naar wens dit magazine om zo werkplaats en showroom bezoekers een leuk magazine aan te(…)
Lees meer

Een leuk glossy magazine voor uw klanten – Garagenieuws.nl

16 maart 2021
Vrijheid in ondernemen, daarmee zijn wij groot geworden. Kooijman Automotive: Diensten voor de autobranche zonder formule verplichtingen. Naast alle diensten die wij bieden voor de autobranche bieden wij per 21 maart aanstaande ook het glossy magazine Garagenieuws aan. Dit blad komt uit in een 1e oplage van 10.000 exemplaren. Het(…)
Lees meer

Villa Joep !

16 maart 2021
Vanaf onze 1e a.s. editie van Garagenieuws.nl zijn wij partner van Villa Joep. Met aandacht voor Villa Joep in elke editie (4 edities per jaar) en de actieve verkoop van knuffels t.b.v. Villa Joep, hopen wij ons steentje te kunnen bijdragen om neuroblastoomkanker de wereld uit te helpen. U kunt(…)
Lees meer

De 1e editie van Garagenieuws.nl komt 21 maart aanstaande uit!

16 maart 2021
De 1e editie van Garagenieuws.nl komt binnenkort uit. De drukker is er maar druk mee, 10.000 exemplaren gaan straks landelijk de deur uit. Via ons eigen klantenbestand van 600+ autobedrijven maar ook 1 op 1 verstuurd naar gerenommeerde autobedrijven in Nederland. De 2e editie komt 21 juni uit. Heeft u iets leuks(…)
Lees meer
X
Wij zijn partner van Villa Joep
Kooijman Automotive