Terug naar alle blogs

Gesubsidieerd ontwikkeladvies

23 november 2020
De veranderingen op de arbeidsmarkt gaan op dit moment nog sneller dan voorheen. Voor je eigen loopbaan is het belangrijk dat je daarin meegaat en nadenkt over je mogelijkheden op de arbeidsmarkt. NL leert door ontwikkeladvies Deze subsidieregeling is beschikbaar vanaf 1 december 2020. 100% van het beschikbare budget is(…)
Lees meer

Training, Scholing, Cursus of opleiding? Blijven ontwikkelen.nl – Uw partner in Automotive trainingen

26 november 2019
Veel autobedrijven zijn universeel en zelfstandig. Voor die bedrijven die graag ondersteuning willen hebben op het gebied van training, bijscholing, cursus of opleiding staan wij voor u klaar! Dankzij het combineren van cursisten van allerlei, veelal onafhankelijke autobedrijven, kunt u via ons goed én voordelig slagen. Met 10 trainingslocaties verdeeld(…)
Lees meer

Training, bijscholing, cursus, opleiding: Blijvenontwikkelen.nl

23 april 2018
Veel autobedrijven zijn universeel en zelfstandig. Voor die bedrijven die graag ondersteuning willen hebben op het gebied van training, bijscholing, cursus of opleiding staan wij klaar! Dankzij het clusteren van personeel kunt u via ons voordelig slagen. Met 10 trainingslocaties verdeeld over geheel Nederland hoeft uw personeel daarnaast nooit lang(…)
Lees meer
X
Wij zijn partner van Villa Joep
Kooijman Automotive