Terug naar alle blogs

Occasion website Auto-Mobiel.nl

23 april 2018
Op de website van http://www.auto-mobiel.nl adverteren wij occasions van autobedrijven. Indien u dit wilt kunt u ter plaatse 1 jaar kentekengebonden Europa  mobiliteitsservice van http://www.pechonderwegservice.nl. verkrijgen. Deze 24/7 Europa mobiliteitsservice is verkrijgbaar bij onderhoud en/of de aankoop van een occasion. U betaalt maximaal € 49,95 per jaar voor 1 jaar 24/7 Europa pechhulp met(…)
Lees meer

Video over Voordelige mobiliteitsservice Europa

28 november 2017
Bij nagenoeg elke geadverteerde occasion op Auto-Mobiel.nl is er de mogelijkheid om zeer voordelig 1 jaar 24/7 Europa mobiliteitsservice te verkrijgen. Vraag uw dealer naar de mogelijkheden. De mobiliteitsservice is 24/7 geldig in eigen woonplaats, Nederland én Europa. Voor uw auto, caravan én aanhanger. Bespaar fors geld op uw eventuele(…)
Lees meer

Welkom op Auto-Mobiel!

28 oktober 2017
Nagenoeg elke aangeboden occasion is tegen een meerprijs van slechts € 49,95 te voorzien van 1 jaar 24/7 mobiliteitsservice. Deze goede en complete mobiliteitsservice is vanaf de dag van registratie 1 jaar geldig voor auto, caravan én aanhanger en dit in eigen woonplaats, Nederland én Europa. Vraag ernaar wanneer u(…)
Lees meer

Kwaliteit occasions, binnenkort op auto-mobiel.nl

20 maart 2017
Binnenkort komt http://www.auto-mobiel.nl online. Een nieuwe occasionportal waar consumenten een groot aanbod van kwaliteit occasions kunnen vinden. Voor (actief ) deelnemende autobedrijven bestaat er de mogelijkheid om kosteloos (2017) de eigen occasion voorraad te adverteren. Een extra reden om te kiezen voor samenwerking!
Lees meer
X
Wij zijn partner van Villa Joep
Kooijman Automotive